fbpx
whats'up

Pradeep J, Stem Cell Progress (Feedback to Advancells)

Mr. Pradeep has been diabetic and despite his control on diet and regular exercise, he was not able to control his insulin levels. And then he heard of Stem Cell Therapies and their benefits. Now, after getting the therapy, he is very happy with the results and has full confidence in this ‘future of medicine’. An excerpt of his interview with Advancells…*

1. Before going on for the treatment, were there any apprehensions you had in mind? If yes, what were they?

Answer: Yes. I was worried about the results and more so about the safety of the procedure and potential side effects if any. Making sure that there was no risk involved in the procedure was of primary concern. Thanks to the counseling we got before the procedure, we were clear about the safety and chances of success of the treatment.

2. Were you aware about stem cell therapy before getting this treatment?

Answer: Yes. We had read about it and also seen some relatives got it done earlier.

3. What was the condition of the patient before treatment?

Answer: The fasting blood sugar levels used to be around 140-150 after medication.

4. What all have been tried by you for treatment before going for stem cell therapy?

Answer: I was primarily taking medications for diabetes and controlling lifestyle.

5. What improvements have you observed post treatment?

Answer: Post treatment there was a good fall in the blood sugar levels. Within 15 days I reduced the medication to half and the fasting blood sugar levels reduced to under 100. The levels have sustained after one year of treatment.

6. How has been your overall experience at Advancells and would you recommend stem cell therapy to other caregivers and patients?

Answer: I would highly recommend people to go for stem cell treatment. I also recommend Advancells as I found their counseling and approach to the treatment very professional and patient centric.

7. Are you satisfied with the results of the treatment?

Answer: I am satisfied with the results and would recommend people to try it.

8. What according to you are the advantages of stem cell treatment compared to other treatment modalities?

Answer: It is risk free and natural.

9. Was the treatment painful?

Answer: Treatment was done under local anesthesia so it was not painful at all.

 

 

 

Start the online Medical Treatment Evaluation

POST TITLE: Pradeep J, Diabetes Type 2

AUTHOR: Editorial Team

POSTED ON: 11th April 2019

RELATED DISEASE: Diabetes

COMMENT FEED: RSS 2.0

PREVIOUS: Sean DePaula, 20 years, Diabetes Type 1

NEXT: Abdul Hadi Diabetes Patient Story



Advancells

A-102, Sector-V Noida-201301, UP, India

Tel: +91-9654321400

Email: info@advancells.com 

 

 

Partner With Us

Newsletter Subscription

captcha

 

 

"Advancells is a strong advocate of greater transparency in medical procedures in general and Stem Cells Procedures in particular. As a part of our effort of bringing transparent procedures to our clients, we provide each client a Third Party Certificate (from an internationally accredited lab) for the cell count and viability of the cells that we are able to process from the autologous cell source of the patient. To view the sample copy of the certificate  "click here"

By Advancells. Copyright 2018. All Rights Reserved. All images and content used in this site are original. Any attempt to copy will come under criminal jurisdiction.